Thursday, January 2, 2014

Ikea Tahun Baru 2014

Selamat Tahun Baru 2014 !!!

Selamat papa dan mummy cuti sempena tahun baru 2014. Papa dan mummy bawa fayyad jalan-jalan pergi Ikea. Sebenarnya ini kali kedua fayyad sampai Ikea tapi yang dulu tak jalan pun. Yang ini kira first time la pusing-pusing dekat dalam Ikea. Dekat Ikea, kiteorang jumpa uncle Junaid autie yaya & abang Amsyar. Kiteorang jalan-jalan sekali laa..

Papa dan mummy shopping banyak barang untuk fayyad. Papa belikan fayyad kerusi makan. Mummy belikan fayyad cawan dan pinggan plastik. Mummy juga beli bakul untuk simpan mainan fayyad. Tapi papa lupa beli mainan untuk fayyad..hukhuk..besar juga ikea..dah la ramai orang..boring fayyad duduk dalam stroller..

Balik dari Ikea singgah dulu rumah abang Amsyar. Fayyad tak pernah sampai lagi sana. Mummy & papa kata pun dah lama tak datang. Sejak fayyad lahir lagii..dekat setahun dah tu. Abang Amsyar banyak mainan. Nanti nak suruh papa & mummy beli banyak-banyak jugak untuk fayyad. Ok la..fayyad penat jalan hari ini..Nak masuk tidur la sebab esok mummy & papa kerja.

No comments:

Post a Comment